Multifunktionel 5 i en seng – fra babyseng til juniorseng

By fru bruun

Posted in ,

Leander 5 i 1 seng er en multifunktionel seng, hvor du både har en tremmeseng og senere en junior seng til dit barn. Yderst praktisk, miljøvenligt og økonomisk billigere i den sidste ende.

Står du i den heldige situation at skulle have en lille, så bør du overveje en babyseng fra Leander. Babysengen fra Leander er en flot designet tremmeseng, hvor du har mulighed for at justere højden og længden i takt med at barnet vokser:

leanderseng

Foto: Leander.com

  1. I starten hvor barnet er lille, vil det være en god ide at have madrashøjden øverst, så det er let for dig som forælder at tage barnet op og i sengen.
  2. Når barnet er begyndt at rejse sig op skal du nedsænke madrassen, så barnet ikke kan kravle ud af tremmesengen.
  3. Når barnet er blevet gammel nok til selv at kravle ud af sin seng, har du mulighed for at fjerne den ene side, hvorved barnet stadig kender sin seng, ved at beholde den ene side på.
  4. Den sidste tremmeside fjernes når barnet er blevet stor nok til at ville have sin egen seng.  Ud over tremmesiden, kan du fjerne højden på sengen, så den ligner en almindelig børneseng. På denne måde kan barnet stadig føle sig tryg med en lille 120 cm seng i længden.
  5. Du har mulighed for at forlænge børnesengen med yderligere 30 cm således at du nu har en børneseng til dit barn på 150 cm.

Om Leandersengen

Leandersengen er fremstillet af formspændt bøgetræ fra et område i det nordlige Paris. Her er alt træet FCS mærket, hvilket vil sige at dyr og planteliv beskyttes, samt at der ikke bliver fældet mere træ end at det stadig er en skov. Bøgetræet er lakeret med vandbaseret lak som overholder den europæiske standard EN71-3. Med en Leanderseng får du derfor en seng, hvor firmaet Leander har tænkt på miljøet og med den unikke design, som kan genbruges fra barnet er baby til omkring 8 års alderen, bruger du som forældre ikke yderligere ressourcer på flere senge. Sengen fås i 4 forskellige farver: Valnød, Whitewash, hvid og grå.

Leander sengefarver

Foto: Leander.com

Med sengen følger der som regel madras til både baby og juniorsengen i Oeko-Tex 100-certificerede tekstil, hvorimod har dit barn brug for en sengehest til at holde både dyne og barn inde i sengen sælges det som ekstra tilbehør. Vær dog opmærksom på at Leander har redesignet sengehesten, så der i dag er 2 tværgående bjælker, for at undgå episoder hvor barnet kunne sidde fast med den tidligere enkelte tværgående bjælke.

Leander sengeheste

Foto: Leander.com

Forhandlere af Leandersengen

Leandersengen forhandles i rigtig mange webshops og fysiske butikker rundt om i landet. Prøv eksempelvis at se disse butikker

COOP

Kære børn

Ønskebørn

Om Leander

Leander er en dansk virksomhed i Silkeborg, som startede i 1998 af smeden Stig Leander. Sidenhen er Leander blevet en international virksomhed, som designer lækre børnemøbler, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed. Læs selv mere på Leander hjemmeside her.

 

 

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt