[ Reklame ] Børneseng med ekstra seng og opbevaring

By fru bruun

Posted in , ,

Artikel indeholder affiliate links

Denne seng har den gode opbevaringsløsning som minder om den klasissiske skibsseng / skibsbriks fra 1960’erne – bare i en mere moderne udgave.

Foto: Babyshower.dk

Smart fleksibel seng til små og større børn

Udover den ekstra opbevaringsløsning i form af 2 skuffer, så finder du også en ekstra seng, som du kan trække ud til når venner og veninder bliver og overnatter på dit barns værelse. Måske søger dit barn stadig mors og fars tryghed nogle nætter, hvor I godt kunne bruge en ekstra seng inde på barnets værelse, som I vil kunne benytte indtil barnet er faldet ordentlig i søvn. Eller måske kunne det være hyggeligt at bror eller søster kunne som inde på det andet barns værelse.

Et godt råd vedr. denne fleksible seng til børn

Sengen forhandles i forskellige størrelses mål og uden tilbehør og madrasser. Vær dog særlig opmærksom på længden på udtrækssengen, især hvis den skal anvendes af voksne og høje børn, da den er 10 cm kortere end en almindelig boksmadras til voksne. Men selve sengen derimod er de normale 200 cm lang.

Foto: Babyshower.dk

HoppeKids står bag denne fleksible seng med opbevaring og ekstra soveplads

Sengen her er fra brandet HoppeKids og har navnet “Noah Deluxe”. Med dette brand får du kvalitet for pengene. Alle deres produkter er svanemærkede og er FSC-mærket træ.

Forhandler af HoppeKids Noah Deluxe fleksible børneseng

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt