Dekorations kuppel og kæledyr

By fru bruun

Posted in , , ,

Har børnene drømt om at få et kæledyr og du har indtil videre sagt nej, fordi et akvarium skal rengøres og hunden skal luftes osv. Så får du her løsningen, som alle kan lære meget af.

Økosystem kuppel til dekoration

Foto:theartofscience.eu

Det er et økosystem som er designet i et dekorationskugle / kuppel, som du kan have stående i stuen, kontoret eller på værelset m.m.

Hvad er et økosystem?

Et økosystem er når der er et sammenspil mellem levende organismer og ikke levende-organismer. I denne dekorationskugle går tingene også i ring. Således at rejer og mikroalger som er levende organismer kan overleve.

Økosystemet består af flere dele

Foto: theartofscience.eu

Fotosyntesen i kuplen

Ved hjælp af dagslys dagligt og en gang om måneden frisk luft i kuplen, går fotosyntesen i gang. Lyset får mikroalgerne til at producere ilt, som rejerne kan trække vejret, og så lever de af at spise mikroalgerne. Tilgengæld giver rejerne kuldioxid og efterladenskaber fra sig, som er næring til mikroalgerne, således at de kan overleve i dette økosystem.

Læring af økosystemet

Både børn og voksne kan lære af økosystemet og hvordan fotosyntesen virker. Det kan børn for stor glæde af den viden, når de går i 8. klasse i biologi, da de ved hvordan det fungerer.

Økosystemet til dekoration

Foto: theartofscience.eu

Fremstillingsguide af kuplen

På denne side som er på engelsk kan du læse mere om hvordan økosystemet er blevet lavet. http://www.theartofscience.eu/en/evivo.htm

Forhandlere

På designertorvet.dk er det muligt at købe disse kupler med rejer i forskellige størrelser: 20 cm og 25 cm til en pris a 2000 kr. og 2500 kr. Dog kan de ikke leveres hjem til dig, men skal afhentes i deres fysiske butik i Aarhus. Økosystemet bliver fremstillet i mange flere designs som du kan se her på den internationale hjemmeside her. Hvor du også kan bestille kuplerne. Føler du dig mere tryg ved en dansk hjemmeside, vil designertorvet.dk gerne bestille den hjem for dig.

>> Find flere ideer til teenage værelset

 

 

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt