Det multifunktionelle skrivebord med indbygget bluetooth

By fru bruun

Posted in ,

Skrivebordet som både fungerer som et bord og som opbevaring. Ikke nok med det, så er der også indbygget bluetooth højtalere i bordet. Et skrivebord som tager højde for alt.

Opbevaring i skrivebordspladen

Aldrig har det været så let at fjerne rodet fra skrivebordet. Ganske enkelt kan man åbne skrivebordet flere steder i bordpladen og du har skjulte rum. Smart løsning for de personer som ønsker et minimalistisk hjem, men er et frygtelig rodehovede.

Skrivebord med opbevaring

Foto: BoConcept.com

Skrivebord med indbygget højtalere

Med de indbyggede højtaler kan du hurtig tilslutte computer, smartphone eller tablet via bluetooth. Derved kan du høre musik til arbejdet eller høre lydene, hvis du er i gang med at spille på computer.

Teknologisk og minimalistisk skrivebord til hjemmekontoret

Et praktisk skrivebord, hvor begge partner i parforholdet kan få sit ønske opfyldt til et skrivebord til hjemmekontoret, som både er teknologisk og minimalistisk.

Dette skrivebord som kan redde et hvert parforholds diskussion om et skrivebord og kan købes hos BoConcept på bestilling. Det fås i forskellige farver og materialer. Bordet kan desuden fås i 2 størrelser: 115 cm og 140 cm bred.

Pris fra ca. 4.000 kr.

Få flere ideer til et smart og funktionelt hjemmekontor her

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt