Fleksibel reol fra Montana

By fru bruun

Posted in , , , ,

Brug for opbevaring i dit hjem? Så gå ikke glip af alle de muligheder Montana reoler kan give. De er meget fleksible og multifunktionelle. Hvilket andet møbel kan bruges til både rumdeler, skænk, bogreol, kommode eller et bord?

Montana reoler kan kombineres både i farver og størrelser og gør det til et fleksibel møbel, som du kan tilpasse uanset i hvilket rum det skal bruges og ved eventuelle skæve vinkler som der eksempelvis er ved skråvægge. Udover de forskellige størrelser og farver kombinationer kan du også få et væld af forskelligt tilbehør til, som eksempelvis, hjul, skuffer og låger.

Montana 1112

  • Hvis vi bare tager udgangspunkt i den klassiske Montana model 1112 – den kvadratiske reol med 4 rum – som de fleste kender, da den ofte bliver brugt som en reol til bøger og mapper, den den er i en robust kvalitet eller som en skænk under en vitrine til tallerkner og andet opbevaring.
montana reol med mapper og bøger

Foto: ambientedirect.com

  • Men du kan også bruge den som rumdeler, hvor du går hen og opdeler dit rum op. Hvilket kan være særlig nyttigt hvis du har en stort rum i din bolig, hvor der nemt kan være forskellige miljøer uden at adskille det med skillevægge.
montana 1112 brugt som rumdeler

Foto: montana.com

  • Ved at stille 2 Montana 1112 moduler ovenpå hinanden og isætte skuffer har du pludselig også en høj kommode.

 

  • Eller ved at ligge den ned, med rummene pegende opad, kan du også bruge den som bord, hvis du tilkøber en glasplade og bruger den som bordplade.

 

Forhandlere

Interiørshop

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt