Hokus Pokus højstol

By fru bruun

Posted in ,

Hokus Pokus højstol er den gode gammel klassiker, som jeg selv husker som lille. Den er smart, fordi der er 3 funktioner gemt i én og samme højstol – til gavn og glæde for både barnet og forældre.

3 i 1 højstol

En Hokus Pokus højstol består af 3 funktioner:

  1. Højstol til at sidde ved køkkenbordet og spisebordet
  2. Legetøjsbil med vippefunktion
  3. Legebord eller lille bord og stol som barnet kan spise ved
Hokus Pokus barnestol eller højstol

Foto: Babytorvet.dk

Hokus Pokus historie

Hokus Pokus højstolen kommer fra Sverige ( barnsangsfabriken.dk) og kom frem allerførste gang i 1967, hvor den blev fremstillet i træ. I 1972 kom Hokus Pokus højstolen i plast, hvor den brune farve er original farven. Siden er der gennem tiden kommet mange forskellige farver til både i plast og nye flotte farver på sædet.

Jeg husker selv, at jeg havde sådan en højstol som lille, og det samme havde min lillesøster. Det var i slutningen af 80’erne og starten af 90’erne, men de forhandles stadig i dag, trods de knap så gode test, som er kommet igennem de seneste par år, efterhånden som nye barnestole er kommet til som klarer testene bedre.

Allerede dengang synes jeg, at det var spændende at stolen kunne mere end én ting. Jeg kan huske, at jeg som lille sad i vippefunktionen, og legede at jeg kørte bil. Også brugte jeg hullerne på siden til at kravle op af stolen for at komme op at sidde i den, men det krævede at der var én som holdte i den modsatte side, for at undgå at stolen skulle vælte.

Forhandlere af Hokus Pokus stolen

Hokus Pokus barnestolen forhandles af babytorvet.dk og lekmar.dk fra priser kr. 1.095,-

>> Find flere møbler med flere funktioner her

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt