Inspiration til badeværelsestilbehør til små badeværelser

Gode ideer og inspiration til et flot og funktionelt badeværelse

I mange lejligheder er badeværelset oftest det mindste rum i din bolig, på trods af at det er et af de mest anvendte rum. Det er her du gør dig i stand til at komme i skole, på arbejde eller i byen, men et badeværelse er også det rum, som dine gæster bruger, hvor de i fred og ro kan danne sig et helhedsindtryk af dit hjem uden forstyrrelser af samtaler m.v.

Derfor skal selv et lille badeværelse fremstå overskueligt med plads til alt det nødvendige badeværelsestilbehør som håndklæder, hårprodukter og stakken med vasketøj… nåh nej.

Gå på opdagelse i de forskellige indlæg og find smarte ting, som er praktiske til små badeværelser eller få inspiration og nye ideer til løsninger på din indretning i dit badeværelse.

40 graders vasketøjsposer fra Zone

Bemærk: Denne artikel er fra 2015. Den beskrevne vare er sandsynligvis ved at udgå i mange webshops og butikker. Vasketøjsposerne fra Zone er ikke bare en vasketøjskurv som alle andre. De har et smart design og så er de yderst funktionelt til både opbevaring af både det snavsede og rene tøj, for de kan også […]...

Vasketøjskurv som bord, natbord eller skammel

Er det ikke bare ærgerlig at en vasketøjskurv står og optager plads på badeværelset eller i soveværelset, når nu pladsen bedre kunne bruges med et natbord eller en skammel på badeværelset til de små? Vasketøjskurven med vasketøjsposen Med Hjälmaren vasketøjskurven fra IKEA får du både en vasketøjskurv og en vasketøjspose i ét, hvilket er praktisk, […]...

Bad og toilet tilbehør du ikke vidste at der fandtes

I alle overstående indlæg vil du finde multifunktionelle badeværelses tilbehør, som er meget anvendelig hvis du har et lille toilet eller bad. Det kan være at du mangler en ide til opbevaring af toiletruller, vasketøj eller håndklæder, som måske ikke fyldte så meget på dit badeværelse eller du kan få flere funktionelle funktioner i et møbel. Klik dig ind på de forskellige indlæg og få hjælp og gode ideer til udnyttelse af dit brusebad eller toilets små kvadratmeter.

btt