Kan blomster blomstre opad?

By fru bruun

Posted in ,

Lodrette blomster krukkerHar du alt for mange krukker stående?

Vil du gerne have blomster på din altan, men er træt af at de fylder alt for meget af din plads på din altan, hvis du planter de forskellige planter ud i små og store krukker? Du kan enten vælge den traditionelle løsning med at sætte dine blomster på gelænderet, men har du ikke mulighed for dette, så bliver du nød til at læse videre…

Saml 5 krukker til én

Ved at købe op til 5 elho vertical havekrukker kan du bygge dine planter op i kubikmeter i stedet for kvadratmeter. På denne måde kan du få op til 15 forskellige planter (5×3), som ikke fylder mere end én stor krukke til sammen på din altan.

Plant 15 forskellige planter

Nu har du ingen undskyldninger for ikke at have krydderurter, jordbær eller blomster på din altan, så længe du har plads til en stor havekrukke.

Kom afsted eller få bestilt over nettet – jo før desto bedre kan du få glæde af din altan her i sommer 🙂 Elho kan i eksempelvis fås i Bauhaus, hvor jeg selv har købt dem.

5 hurtige om Elho havekrukker til altan

elho havekrukker

  • Elho har produceret stabelbare havekrukker. En havekrukke fra Elho har form som en 3 krøver og kan stables ovenpå hinanden ved at sætte dem forskudt. De er nemme at skille ad igen – når der eksempel er nødvendig med vanding.
  • Der må maks stables 5 havekrukker op på hinanden, da den nederste også skal kunne holde til vægten af alle overstående med jord og planter m.m.
  • Selvom der er dræn i i hver enkelt krukke – så skal du ikke nøjes med at vande de øverste planter og regne med at det løbe ned til de nederste. Husk at vande hver enkelt plante.
  • De fås i et væld af forskellige farver og kan kombineres, som du har lyst til.
  • Som ekstra tilbehør kan du købe en plastik fod eller et alu stativ. Har du på din altan eksempelvis træfliser som ikke har godt af der kan løbe vand ud, skal du vælge at tilkøbe en plastikfod. De fås også i forskellige farver. Med et alu stativ kan du få urtepotterne op i højden og vandet har lettere ved at løbe fra.

 

Leder du efter flere gode ideer til udnyttelsen af pladsen? Find mere inspiration til altan her

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt