Multifunktionelle børnemøbler fra IKEA

By fru bruun

Posted in , ,

Multifunktionelle møbler fra IKEA

Foto: IKEA.dk

Selvom dine børn har de mindste værelser i din lejlighed eller hus, så er der stadig behov for en seng, klædeskab og måske også et skrivebord til at lave tegninger på eller lave deres lektier ved. Nu behøver du ikke længere at vælge hvad der er vigtigst for dit barn. Ved at vælge de rigtige møbler kan udnytte rummet kubikmeter frem for kun tænke i kvadratmeter.

STUVA serien med skjulte funktioner

Nu kan det heller ikke være billigere eller for den sags skyld lettere at få fat i multifunktionelle møbler til dine børns børneværelser. IKEA har nemlig i deres produktion for tiden en hel serie med børnemøbler som har flere funktioner, hvilket også giver mulighed for at møblerne kan følge børnene i en lang årrække. Serien hedder STUVA og består primær af en seng, klædeskab, kommode og et puslebord, men det du måske ikke vidste, var at puslebordet og børnesengen har nogle skjulte funktioner gemt.

Puslebordet som følger barnets udvikling

Puslebordet fra STUVA serien i IKEA kan bruges når dit barn skal have skiftet ble. Når dit barn er kommet over blealderen kan puslebordet blive lavet om til et legebord som passer til barnets højde. Senere kan bordet komme et ekstra tak op og barnet kan nu bruge “puslebordet” som skrivebord. Nu kan barnet med en kontorstol sidde og tegne tegninger eller lave lektier.

Puslebord der kan blive til legebord og skrivebord

Sengen som har flere funktioner

Ved at købe en højseng fra IKEA STUVA serien, får du udover en seng som dit barn kan sove i også et pladsbesparende møbel, hvilket gør det muligt at barnet kan have sit eget klædeskab, seng og skrivebord i ét møbel.

Et møbel med seng, skriveborg og klædeskab

Forhandler af disse multifunktionelle børnemøbler

Som sagt er det IKEA som står bag denne fantastiske serie STUVA. Møblerne i serien kan fås i farverne hvid, blå, lyserød og sort. Og kan stort set kombineres som du har lyst med farve, antal skuffer og skabe. Du kan også vælge at udskifte farverne undervejs ved at købe låger som ekstra tilbehør. Se det hos IKEA her

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt