Natbord som oplader din smartphone mens du sover

By fru bruun

Posted in ,

Natbord med trådløs mobiloplader

Foto: IKEA

I 2015 er det ikke nok med at et natbord kun skal bruges til opbevaring af bøger og blade. Natbordet bliver også brugt til at lægge sin smartphone på, mens den er tilopladning i stikkontakten. Tænk nu hvis stikkontakten var i natbordet?

Du ved at du føler dig udenfor omverden, lige så snart din mobil løber tør for strøm, hvordan skal du nu holde øje med hvad der sker på Facebook: hvem har fundet sammen? Hvem er i gang med at føde? Hvem kan du ønske tillykke med fødselsdagen? Eller hvornår er det nu lige bussen går? Allerede dagen dagen før ser du strækscenariet, og derfor ved du, at din smartphone bare må lades op i løbet af natten, så den er fuldt opladet fra morgenstunden. Men hvor er det nu lige den oplader er??

Det vil da være rart at mobilopladeren bare lå parat på natbordet, så du kan komme i seng med det samme.

Det har IKEA nu løst med deres nyudviklede natbord SELJE, som har fået en trådløs oplader indbygget.Vær opmærksom på at du skal købe den nye model, for at få den indbyggede oplader med. SEJLE sengebordet med trådløs oplader koster  kr. 378,- hos IKEA.

Så er det slut med at lede efter opladeren, når du skal i seng, da den er fastmonteret i natbordet – også oven i købet som trådløs. Det eneste du skal gøre, er at lægge din smartphone på natbordet, og så er den fuldt opladet næste dag.

Har du allerede et dejligt natbord, men ønsker at den også havde en mobiloplader integreret, så er det faktisk også muligt for at købe den trådløse oplader hos IKEA til en pris på kr. 199,-.

Forhandlere af det trådløse natbord

Du finder SEJLE natbordet med trådløs oplader her

Er du kun interesseret i selve den trådløse oplader så skal du klikke her

Der findes også en anden variant af trådløs oplader her

Find mere boliginspiration

Leder du efter mere boliginspiration, som har teknologi indbygget, så kan jeg anbefale dig at kigge på dette skrivebord, som har bluetooth indbygget til brug til højtalere.

Du finder mere også mere inspiration til indretning af det lille soveværelse her

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt