Puf og det er blevet til en seng

By fru bruun

Posted in , ,

Familien eller venner kommer på besøg lang vejs fra og ønsker at overnatte din lejlighed, men hvordan gør du lige det, når du bor i en lille lejlighed, hvor der ikke er plads til hverken ekstra madrasser eller en sovesofa. BoConcept har taget højde for dette og forhandler i dag en puf med indbygget seng.

Puf med sovefunktion

Pif Paf Puf seng

Det vil sige i dagligdagen kan du have din gæsteseng slået sammen som en puf, som du kan bruge som ekstra stol eller som en fodskammel. Den fylder ikke særlig meget. Når den er slået sammen fylder den 70 x 70 cm og når den bliver slået ud er den hele 210 cm lang og stadig de 70 cm bred. Du kan også vælge at have 2 stk. så har du en dobbeltseng, eller det vil sige så er den 140 cm bred svarende til en 3/4 seng, men de fleste par kan godt sove på 140 cm.

Når din overnattende gæster ønsker at sove kan du overraske dem med at den puf de har siddet på i aftenens løb, kan slås ud til en seng, som endda er hævet op over jorden, som var det en helt almindelig seng.

Forhandler af puffen der blev til en gæsteseng

Denne skønne puf med sovefunktion forhandles hos BoConcept med en bestillingstid op til 7 uger, kender du én forhandler som kan levere hurtigere, så skriv venligst i kommentarfeltet. Hos BoConcept koster den fra kr. 2569,-

>> Se også den store sovesofa guide

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt