[ Reklame ] Biopejs når du vil have hygge, varme og dekorativ praktisk design

By fru bruun

Posted in , , ,

Artikel indeholder affiliate links

Quero Biopejs er som navnet lyder en pejs, som brænder på Bioethanol. Den er lille og dekorativ, hvilket gør den til ét fint alternativ til et billede i en stue eller i et køkken. Når man vælger en Biopejs som eksempelvis Quero Biopejs får du dekoration på væggene, som oser af design og eksklusivitet, en varmekilde og ikke mindst noget levende, som brændende flammer jo er, som i gennem hele menneskets historie har været fascinerende og en nødvendighed for overlevelse.

Quero Biopejs

Biopejs i stue

Mange forbinder en pejs med hygge, da den med de varme flammer, giver en glød i ens ansigt og giver flashbacks til lejrbålet med klassen og spejderne eller der var tændt op i brændeovnen hjemme i forældrenes og bedsteforældrenes stuer.

Der er mange fordele forbundet ved at vælge en biopejs frem for én traditionel pejs

Her får du 5 grunde til hvorfor du skal overveje en biopejs

En biopejs:

  • kræver ingen installation, da den ikke benytter nogen skorsten
  • sviner ikke, da der ikke komme aske eller sod
  • kræver ingen tunge løft af brænde – kun bioethernol på flaske
  • varmer godt som sekundær varmekilde
  • kan slukkes og tændes som du har lyst

Så hvis du er flyttet til storbyen og må bo i en utæt lejlighed eller bor i en gammel selskabsville, så bør du især overveje en Biopejs. Er du personen i lejligheden, så er den som sagt let at montere og så er den samtidig lille og  fylder begrænset. Det kan faktisk være en fordel for dig, hvis du bor i en lille utæt lejlighed, da en biopejs som alle andre pejse vil optage ilt og derfor vil en god udluftning være en god ide, især hvis de står i et meget lille rum.

Om Quero Biopejs

Vælger du eksempelvis Quero Biopejs, som jeg har taget udgangspunkt længere oppe i indlægget, så skal der kun anvendes 1 liter Bioethernol til 4 timer brændetid. Varmeeffekten er 3 kW pr. time, som er en mellem ting indenfor biopejse. Den giver lidt mindre end halvt så meget varme som en brændeovn, hvilket er meget normalt for en biopejs og netop derfor kan den ikke varme et helt hus op, men som ekstra varme på de kolde aftner er den perfekt. Men den vil være for varmt at have tændt på en sommerdag. Ved denne model kan du også justere brændehøjden.

Hvorfor en Biopejs?

Derfor hvis du leder efter et multifunktionelt møbel som kan give stemning og hygge i din bolig, dejlig varme på kolde aftener, minder fra lejrbålet og aftenerne hos forældre og bedsteforældre og ikke mindst det minimalistiske smarte design som oser af eksklusivitet, så er det en biopejs du skal vælge at investere i. Du kan altid tage den med dig igen, hvis du skal flytte til noget større eller bedre på et senere tidspunkt, da den jo som sagt er let at installere.

Forhandler af Quero Biopejs:

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt