Multifunktionelle sansemåtter til børn og barnlige sjæle

By fru bruun

Posted in , , , ,

Surfloor sansemåtter
Sansemåtter fra UWIN INDUSRIAL.Surfloor

Træd på sansemåtterne og få en sanseoplevelse

Prøv lige at se disse fine sansemåtter fra Eduplay (UWIN INDUSRIAL.Surfloor). Det er en legemåtte med flydende væske indeni, som du påvirker med tryk. Perfekt til sansestimulering til baby, børn og barnlige sjæle. For selv en voksen vil få en sanseoplevelse, når de træder op på dem. De kan klare op til 90 kg. Og når de lægger på jorden her i huset, skal vi og gæster da lige op og prøve.

Med sansemåtterne bliver der rigtigt “hoppet over vand” med den blå sansemåtte eller “lava” med den orange/røde sansemåtte.

Sansemåtte til sansestimulering af baby
Sansemåtte til sansestimulering af baby

Men disse sansemåtter kan mere end at lægge dem på jorden. For hvad sker der når du sætter dem op på et bord eller op på en billedehylde?

Sæt sansemåtterne op på bordet og se hvad der så sker…

Det er nemlig kun fantasien som sætter grænser for hvad man kan bruge sansemåtter til. Ved at sætte dem op på et bord, kan børn eksempelvis lege med Schleich dyr på dem og lege at eksempelvis den røde/orange farvet er savannen, den grønne er græsset til bondegårdens dyr og den blå/hvide er Antarktis eller Arktis med vand og isflager. Det kan også være at BRIO toget kører igennem landskaber med grønne græsmarker, ildsprudende vulkan eller den blå sanseplade som havet til færgen.

Sansemåtter til Schleich dyr m.m.
Sansemåtter som fungerer som Savanne, græs og hav med isflager

Opbevaring af sansemåtterne når de ikke er i brug… eller er de altid i brug?

Når de ikke er i brug er de fine at opbevare på et gallerihylde, så er de også lette for barnet at tage ned igen til leg. Det er både dekorativt og funktionelt. For selv om de er store, så optager de ikke unødig plads, når de har en funktion på væggen også. Plus det giver en masse liv i rummet. Perfekt til indretning af børneværelset. Ikke én dag er “billederne” ens at se på. Måske I ligefrem kan fantasiere hvad sansemåtterne forestiller for hver dag og få en god snak med sit barn om dette?

Sansemåtter opsat på væg og anvendes som billede
Sansemåtter opsat på gallerihylder fra Ikea

Hvis man vælger at købe disse eller lignende sansemåtter får du i hvert fald 3 måder at anvende dem på i hverdagen. Nemlig på jorden som en trædemåtte, på bordet som en legemåtte og på væggen som et spændende og farverifuldt vægmaleri. Altså et virkeligt godt multifunktionelt legetøj.

Forhandler i Danmark:

Elverbørn.dk

Geppel.dk

Om Eduplay og brandet Surfloor:

Eduplay er en tysk grossist virksomhed fra 2005, som importerer legetøj af høj kvalitet fra hele verden. De står indenfor at legetøjet er efter europæisk standard. Kendetegnet for deres import af legetøj er at de udviklingsfremmende for børn. Men de er derfor ikke brandet bag disse fantastiske gulvplader med væske.

I stedet er det brandet Surfloor (UWIN INDUSRIAL.Surfloor), som står bag disse fantastiske sanseplader. En innovativt kinesisk virksomhed i Huadu området i Guangzhou provinsen, som skaber mode med brug af kreative materialer.

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt