Skammel med LED lys

By fru bruun

Posted in , , , , ,

Ikea har for tiden en multifunktionel møbel, som fungerer både som skammel og som lampe. Denne skammel kan tåle at stå ude som såvel inde. I sidste indlæg fortalte jeg om havekrukker med lys i fra elho, og her har du et prisbilligt alternativ. Nemlig kun 399,-.

Skammel / stol med lys (LED)

Skammel / stol med lys (LED)

 

Lampe på altan og terrasse som også er et funktionel møbel

Godt nok kan de 2 produkter ikke helt det samme, men ønsker du lys på terrassen eller altanen på en anderledes og funktionel både kan denne Ikea skammel også løse det for dig. Det er ikke muligt at bruge denne skammel til opbevaring, men du kan sætte en flot havekrukke ovenpå skamlen og så fungerer den næsten lige som elho havekrukke med lys i.

Natbord og natlampe i soveværelset

Du kan også vælge at bruge denne skammel som natbord i soveværelset, hvor du har en lampe inkluderet i den. Dog kan du ikke nøjes med lyset fra skamlen til at læse med, men til hyggebelysning er den ganske fin.

Praktisk stol i entre

Til entreen kan du også stille disse praktiske skamler til når folk som skal sidde ned for at tage deres sko på. Har du et badeværelse som kræver at dine overnattende gæster eller børn skal finde vej til toilettet igennem den mørke entre, vil det være oplagt at have skamlerne tændt med lys i om natten.

Vågelys på børneværelset

Børnene vil også elske at have dette møbel stående på deres børneværelse. Hvor de om natten kan bruge skamlen som vågelys og om dagen til at sidde på, eller du som forældre kan bruge skamlen til at sidde på, når der skal fortælles godnat historier.

Sej teenage stol til veninder og kammerater

Har du teenage børn, er det en fed ekstra stol at have stående til kammerater og veninder, når de kommer på besøg på værelset, da den med lys i gør den ekstra meget ekstra sej og så fylder den samtidig ikke særlig meget.

Fordele og ulemper med en skammel med LED

Skamlen kan holde i ca. 5 timer på en opladning og har et energi forbrug A++. Det smarte er med denne skammel fra Ikea i modsætning til elho havekrukkerne at den kan oplades og du derved slipper for en ledning. Desværre kan den kun holde 5 timer. Skamlen / lampen fås i en orange farve og i hvid.

 

skamler med lys i orange og hvid

Skammel med LED lys. Fås i 2 farver i Ikea. 399,-

 

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt