Smart opbevaring af farveblyanter på børnenes skrivebord

By fru bruun

Posted in , ,

Leder du efter en løsning, hvor børnene let kan få fat i den ønskede farveblyant nemt og hurtigt? Helt uden at de når at råbe på MOAAR! HVOR ER DEN GULE FARVEBLYANT!!!! Så bør du overveje denne smarte opbevaringsløsning til dine børns farveblyanter. 

Påfugls blyantsholder fra Elements Optimal
Påfugls blyantsholder fra Elements Optimal

Det er en påfugl i træ, som på elegant vis holder alle børnenes farveblyanter, som sin egen fjerdragt. Dette giver et godt overblik over alle farveblyanterne farver, så børnene let kan finde lige præcis den farve de havde tænkt til deres tegning.

Børn kan let finde den farve farveblyant de ønsker at tegne med

“Påfuglen er også samtidig en meget dekorativ og sød figur på børnenes værelser. Jeg husker selv jeg havde et pindsvin af gummi, som opbevarerede alle mine tusser på mit børneværelse.”

Fru Bruun
EO Farveblyantsholder
EO Farveblyantsholder

Denne PeaCock farveblyantsholder er fra den danske virksomhed Elements Optimal, der også går under navnet EO. Den er designet af den japanske designer Takeshi Savada, hvor der er plads til 24 farveblyanter, som alle følger med, når man køber holderen.

Skal du have en pladsbevarende opbevaringsløsning på børneværelset eller teenageværelser, så er PeaCock fra EO praktisk og flot at se på.

Forhandler af Peacoak Elements Optimal

  • designdelicatessen.dk
  • designe.dk
  • casanovafurniture.dk
  • AVAVILLE.dk (Angiveligt lukket webshop)


Denne artikel er opdateret d. 23. juni 2020

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt