Spisebord med billiard bord og bordtennis bord

By fru bruun

Posted in , , ,

Multifunktionel Spisebord

Foto: billiardudstyr.dk

Hvad gør man når manden ønsker sig et billiardbord og børnene et bordtennis bord og man ingen plads har?

Forhandler af dette multifunktionelle bord

Det har billiardudstyr.dk fundet løsningen på. I deres sortiment kan du finde et spisebord som kan laves om til enten et billiard bord eller et bordtennis bord. Det må man kalde et multifunktionel møbel.

Med til bordet følger tilbehør til både bordtennis og billiard, så er klar til at spille fra dag et. Læs mere hos leverandøren

Størrelse på bordet

Bordet er 183 cm lang, 101 cm bred og 80 cm høj. Derfor er det ikke én af de største billiard /poolborde, men det svarer mere til et mellem stort spisebord, hvor der kan sidde 3 på hver side.

Hvem kan få glæde af det?

Har du en familie som synes det kunne være fedt med et bord som dette er det mest oplagte at bordet skal stå i spisestuen, hvor det bliver familiens nye opholdsrum.

Har du en teenager vil han eller hun også synes at det var fedt at have stående på deres teenage værelse, som de kunne spille på, når deres kammerater kom på besøg. Når teenageren så er klar til at flytte hjemmefra, hvis altså ikke spillebordet er slidt op til den tid, så har teenageren også et spisebord, når han/hun flytter på kollegieværelse, ungdomslejlighed eller en anden lille lejlighed, hvor der ikke er plads til at have alle 3 borde stående.

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt