The Dome – Luk dig ind i dit eget univers

By fru bruun

Posted in , ,

Garden iglo kuppel med og uden skygge

Forleden dag skrev jeg om, at du kunne have kæledyr i en kuppel. I dag finder jeg så nettet, at det nu er muligt at bygge en udestue i form af en kuppel. Produktet hedder Garden Igloo og er tænkt i et design som en iglo, men allerede nu bliver produktet omtalt som dome (red. kuppel) på engelske sider. Og straks tænker jeg på TV-serien The Dome, hvor det ikke er særlig rart at være inde i.

Garden Igloo

Men det skulle nu være rigtig rart at benytte sig af denne kuppel som sin nye udestue, da der bl.a. er god luftgennemstrømning og tilpas temperatur både sommer og vinter. Igloen har en højde på 2,20 cm og en diameter på 3,60 cm, hvilket gør at du godt kan stå oprejst derinde i modsætning til en normal størrelse af iglo lavet af isblokke. Med igloen medfølger alm. gennemsigtig dug og hvis du vil benytte igloen på de varme sommerdage, som der forventes at blive i næste uge i Danmark, så er det nødvendig med en skyggedug også, som du kan sætte på for at skygge for solen.

Jævn temperatur og størrelse på iglo kuplen

Opsætning af kuppel

Det skulle være meget let at sætte denne iglo op, hvis du skulle få lyst til at den stående i haven. Det eneste det kræver er et stabilt underlag, hvilket vil sige at eksempelvis grus, kan kuplen ikke stilles op på. Men der kræves ikke noget værktøj. I nedenstående video vil du først kunne se, hvordan igloens skelet skal samles og i den anden, hvordan dugen skal sættes på. Da Garden Igloo er let at sætte op og flytte igen, kræver det ikke nogen byggetilladelser, hvilket er en fordel for jer som ønsker en udestue men som ikke på bygge til huset.


 

Multifunktionel rum

Du har mange muligheder for at anvende Garden Igloo i hverdagen. Lige fra at læse en hyggelig bog i en gyngestol du har sat derud, eksamenslæsning til teenageren i huset, legerum i regnvejr til børnene og til aftens hygge med venner og familie. Ved at sætte lys op i form af juletræskæder, flotte lanterner og andre lamper kan du også nyde den stille stund i iglooen om aftenen og natten. Kan også fint benyttes som et ekstra soveplads til overnattende gæster – både sommer og vinter, da kuplen holder en jævn temperatur.

Årstiderne i iglo kuplen fra Garden Igloo

 

Forhandler

Garden Igloo er et forholdsvis nyt produkt, som både forhandles på deres egen internationale hjemmeside. Men foretrækker du en dansk hjemmeside og danske vilkår, kan Garden Igloo også købes hos Coolstuff.dk

>> Find flere smarte ting til haven

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt