Tørre tøj eller nyde solskinnet?

By fru bruun

Posted in ,

Du kender det alt for godt solen skinner og der er en let vind – en perfekt dag at nyde et glas iskoldt rosévin ude på din altan. Nyd stilheden og slik lidt sol, men så kommer dagligdagen ind og du kommer i tanke om at du har et vask over.

Skal du nu hænge det våde og klamme tøj op på altanen med det resultat at det vil fylde det hele og du går glip af solskinnet? Eller skal du nyde solen og lade vasketøjet tørre indendørs i 5 dage og 100 nætter? Og en lejlighed som lugter af våd hund?

Glem spekulationen for nu skal du ikke længere gå på kompromis.

Tørresnor under bord

Fotos: unoliving.dk

Du får dig bare én af de smarte borde, hvor der er en praktisk tørresnor indenunder. Så kan du både nyde solskinnet og tørre dit tøj på samme tid. Wupti….din altan er allerede blevet meget større.

Tag du derfor bare rosé flasken frem med god samvittighed og nyd sommeren. Rigtig god fornøjelse.

Er du selv blevet begejstret for dette bord? Da jeg skrev artiklen tilbage i 2015 kunne man få det hos Unoliving.dk. Men i 2020 kan du købe et lignende hos Bilka.

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt