Vasketøjskurv som bord, natbord eller skammel

By fru bruun

Posted in , ,

Er det ikke bare ærgerlig at en vasketøjskurv står og optager plads på badeværelset eller i soveværelset, når nu pladsen bedre kunne bruges med et natbord eller en skammel på badeværelset til de små?

vasketoejskurv-med-multifunktioner

Foto: IKEA.dk

Vasketøjskurven med vasketøjsposen

Med Hjälmaren vasketøjskurven fra IKEA får du både en vasketøjskurv og en vasketøjspose i ét, hvilket er praktisk, hvis du gerne vil slippe for at opbevare en vasketøjspose udover en vasketøjskurv. Samtidig er det også dejlig nemt at gå over med vasketøj til vaskemaskinen, vaskehuset eller vaskeriet, da det beskidte tøj allerede er pakket i vasketøjsposen, klar til transportering.

vasketøjspose indbygget i vasketøjskurven

Foto: IKEA.dk

Vasketøjskurv med mere end én funktion

Udover den indbyggede vasketøjspose i vasketøjskurven, så har vasketøjskurven også mange andre funktioner. I soveværelset kan du stille den hen ved siden af sengen, og bruge den som natbord. Vupti vasketøjskurv og natbord som et møbel.

Derudover kan du have den stående på badeværelset og har du små børn i huset, vil de bruge den til at sidde på og bruge den for bedre at vaskehænder ved håndvasken eller kunne se sig selv i spejlet. Vupti vasketøjskurv og skammel til de små i ét smart møbel.

Vasketøjskurv som skammel

Foto: IKEA.dk

Hvis du køber en 3-4 stykker vil du have mulighed for at sortere dit tøj og du kan bruge dem som et ekstra bord på badeværelset. Har du fire styk kan du stille dem, så de danner et kvadratisk bord eller ved 3-4 styk kan det blive en bænk eller et langt lavt bord.

Alt det praktiske

Vasketøjskurven kan købes hos IKEA og har en højde på 64 cm. Derudover kan vasketøjsposen maskinvaskes ved 40 grader.

Leder du efter flere fleksible møbler finder du dem her

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt