40 graders vasketøjsposer fra Zone

By fru bruun

Posted in ,

Zone vasketøjsposer

Foto: ibob.dk

Bemærk: Denne artikel er fra 2015. Den beskrevne vare er sandsynligvis ved at udgå i mange webshops og butikker.

Vasketøjsposerne fra Zone er ikke bare en vasketøjskurv som alle andre. De har et smart design og så er de yderst funktionelt til både opbevaring af både det snavsede og rene tøj, for de kan også bruges som vasketøjstaske, hvis du skal ned i vaskeriet.

I ugens løb samler du vasketøj sammen og kommer det i en vasketøjskurv, for senere at komme det over i en IKEA pose, fordi den er lettere at transportere dit tøj over til vaskehuset eller vaskeriet. Men hvor skal du nu opbevare IKEA posen når du ikke har den med på farten? Du kan selvfølgelig også bruge IKEA posen som en vasketøjskurv, hvor du kommer alt det snavsede tøj over i den i ugens løb, men er en IKEA pose nu også så pæn at se på?

Indhold:

Funktionelt og smart design som gør din hverdag simpel

Zone har designet en vasketøjspose, som er en del af Confetti serien, der består af toiletbørste, sæbedispenser m.m. Den fås i 7 forskellige farver: sort, hvid, grå, rød, turkis, limegrøn og hindbærrød og har en højde på 79 cm, længde på 55 cm og en bredde på 27 cm. Vasketøjsposerne er fremstillet af 100 % polyester, hvilket gør at den også kan vaskes, hvis den skulle blive beskidt eller komme til at lugte.

På alle varianter står der 40 grader, som ikke må forveksles med at der findes vasketøjskurve til 30, 60 og 90 graders også. De 40 grader betyder blot at vasketøjsposerne kan maskinvaskes på 40 grader, så stop jagten på at lede efter dem. Det der gør disse vasketøjskurve / vasketøjspose unikke er at de har et pænt design, som man kan lide at have stående fremme også er det både en vasketøjspose og vasketøjskurv i ét.

Fyld vasketøjskurven op med vasketøj ved at komme det ned i hullet. Selvom det er en pose, så står den også selv, når der ikke er noget tøj i. Når vasketøjskurven er fyldt (hvilket svarer til en vask), åbner du vasketøjskurven, og nu har du i stedet for et hul, 2 hanke som gør, at du kan bruge vasketøjskurven som vasketøjspose. Ganske enkelt og smart, hvis jeg selv skal sige det, på den måde spare jeg tid ved at slippe for at komme vasketøjet fra den ene kurv over i en anden pose 😉

Forhandler af Zone vasketøjskurve

Vasketøjskurvene fra Zone forhandles i rigtig mange webshop butikker For bare at nævne nogle stykker finder du dem her:


Priserne spænder vidt fra butik til butik. Jeg har set dem til kr. 199,- og op til kr. 399,- pr. stk. så se dig for, når du skal ud at købe dem.

Køb mere end én og få sorteret dit vasketøj

Ved at købe mere end én, så har du mulighed for at sortere dit vasketøj allerede fra dag 1. Det har jeg gjort, og det fungerer rigtig godt hjemme hos os.

Jeg har købt en hvid Zone vasketøjskurv til hvid vask, en sort til farvet vask og en grå til specialvask som enten er håndklæder eller uldtøj. Som I ville kunne se på billederne, har jeg sat de 3 vasketøjskurve i en trekant, men du kan også sætte dem ved siden af hinanden, hvis du har pladsen til det.

3 stk. Zone vasketøjskurve>> Se flere gode indretningsideer i min oversigt. Måske finder du inspiration til en løsning på dit badeværelse.

About The fru bruun

Jeg har altid interesseret mig for indretning og særlig med møbler eller ting som var anderledes end hvad alle andre havde. Derfor synes jeg også at multifunktionelle møbler er smarte ...

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

btt